Hoe werkt vet verwijderen met cryo?

Wij werken met Medisch gecertificeerde hoogwaardige technologische apparatuur, de COOLIPOTWIN 8.

Naar wens worden 4 tot 8 pads direct op de probleemzones geplaatst.
Je voelt weinig, enkel bij aanvang even een fris gevoel.
Tijdens de behandeling worden vetcellen afgebroken door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling; in combinatie met electro-stimulatie kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Dit afval wordt door het lichaam zelf opgeruimd.
Dit proces duurt ongeveer 2 maanden, het eerste effect wordt al na 3 tot 6 weken ervaren. Het definitieve resultaat zal na ongeveer 6 maanden te zien zijn.
Je blijft dus nog geruime tijd na de laatste behandeling vet verliezen.
Bij aanvang van je kuur van 4 of 6 behandelingen wordt je gewogen, gemeten.
Na je kuur wordt dit herhaald en zul je zien dat je je het niet hebt verbeeld; je bent echt slanker en strakker geworden op de gewenste plaatsen.

Behandeling is mogelijk op de volgende zones:

Buik
Love handles
Billen
Heupen
Benen
Binnenkant knieën
Bovenarmen

Een Cryo-behandeling duurt 60 minuten en gemiddeld zijn er 4 nodig. Deze vinden plaats met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van je gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

Veilig vet verwijderen: natuurlijk en gezond
Alleen vetcellen zijn gevoelig voor deze kou. Hierdoor worden andere cellen, zenuwen, bloedvaten en pigmenten niet beïnvloed. De behandeling is geheel veilig, natuurlijk en gezond voor het lijf.

Gemiddeld zijn 4 cryo behandelingen met de CoolipoTwin8 nodig voor het beste resultaat. Ongeveer 60 dagen na de laatste behandeling is het gehele eindresultaat te zien.

Een cryo behandeling... als sporten en afvallen niet voldoende is

Ons lichaamsvet heeft een opbouw in meerdere lagen. Door goede voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren.

De volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze 'stugge' laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect om het vet hier aan te pakken. Wil je ook van deze hardnekkige vetlaag af? De cryo behandelingen rekenen hiermee uitermate goed af door de gecontroleerde koeling.

Voor een gratis intakegesprek of meer informatie.
ik wil een afspraak

Uw voordeel

  • Effectieve behandeling
  • Zeer veilig én pijnloos
  • Vet is definitief weg
  • Géén operatie en géén naalden

Referentie

Ik sport, leef gezond en kwam toch maar niet van mijn 'zwembandje' af. Na 4 cryo behandelingen bij Beauty Leiden / Nu Vet Verwijderen ben ik er eindelijk vanaf! Wat een prettige, laagdrempelige omgeving. Bedankt.

Peter (Den Haag)


Cryospecialist vvan Leiden

ind-media.jpgWelkom in de webshop van AVI Slank


Nu Vet Verwijderen
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Nu Vet Verwijderen
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 071-7471711
info@nuvetverwijderen.nl